PAGES

Monday, April 02, 2012

Dutch Art Collaboration pt. 5Last progress post on the DAC sofa, because it's finished! The DAC-dude came to pick it up this friday. It's just so weird that it's out of my hands now... So! Just one other post awaits, the final sofa! DumDumDum.Excuse the crappiness of the pictures and the mess that is my workspace. I wish I had taken the time to take some actual decent pictures that would do the thing some justice. Ah well.

Anne

12 comments:

 1. Is er ook een achterkant? Anders snap ik niet waar de 2e vogel zit! Ik heb overal gezocht :(.

  Ziet er echt heel cool uit, ik zou hem in mijn woonkamer willen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja er is een achterkant! Dat is dat waar de vliegende eekhoorn en de boommarter ook zitten.
   Maar thanks! Hij is te koop ;) maar wel voor veel geld hoor, zie dutchartcollaboration.com :)

   Delete
 2. Ooohh Anne ik kan er geen genoeg van krijgen! Blijf elke keer kijken als ik weer foto's op fb/twitter en nu hier voorbij zie komen. De kleuren en alles wauw!! En de lieve kleine details! Vind het echt zooo gaaf geworden! Had ik maar 1% van jouw talent!

  ReplyDelete
 3. Hij is echt super mooi geworden! :) Ik vind het hertje zo leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! En het hertje is eigenlijk een baby moeflon :)

   Delete
 4. Hij is zo gaaf! Ik zou m zo willen hebben!

  ReplyDelete
 5. I love all the creepy little insects! You did an amazing job Anne!

  ReplyDelete
 6. wauw! hij is echt super geworden,
  daar kun je echt heel erg trots op zijn!

  ReplyDelete

Thank you so much for reading my little blog and taking the time to comment! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...