PAGES

Tuesday, March 27, 2012

Dutch Art Collaboration pt. 4Not much going on on tha blog because I do nothing but work on the DAC sofa, but it's finally coming together now. I made some crazy mistakes which cost me a few extra days but I can see the light at the end of the tunnel and I miiiight even finish it in time.

Excuse the crappiness of the pictures, I have been working such long hours that I could not take decent pictures with nice daylight etc. I can assure you, it looks a lot better in real life!

Anne

P.S. HURRAY 100 POSTS HURRAY!

8 comments:

 1. wauwie, ziet er al supergoed uit! ben echt benieuwd naar het eindresultaat, succes nog even :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje!!! Het gaat ineens heel snel dus ik denk dat ik het zowaar op tijd af ga krijgen! Nu hopen dat ik geen belachelijke fouten ga maken haha.

   Delete
 2. ahhh Anne, dit is ZO gaaf!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh dankje! Vind ik heel fijn om te horen! Vooral omdat ik er zo op gefocust ben dat ik het niet meer zie! Ik ben inmiddels al een stuk verder :)

   Delete
 3. Jezus wat gaaf! Echt onwijs vet gedaan!!

  ReplyDelete
 4. Wauw MOOI! Super knap gedaan, ben benieuwd naar het eindresultaat. Succes nog!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! :D! Ik ben nu biiiijjjna klaar :) ieg zo goed als klaar met het schilder werk en dan moet ik nog wat details doen en het houtwerk behandelen enzo, maar dan is hij klaaaarrr! Ik kan niet wachten, maar ik zal hem ook missen :)

   Delete

Thank you so much for reading my little blog and taking the time to comment! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...