PAGES

Saturday, May 05, 2012

Honey beeI am so happy I get to do animal illustrations for a nature magazine called Utrechts Landschap! Thank you awesome old intern bosses at Roquefort! This is what I love to do most of all, I could draw animals forever!
The first is of a western honey bee, awesome fluffy creatures I love. Can't show you the final illustration yet but here are some progress shots.
I will forever take pictures of my coffee as a way of procastination.


WHEN WILL YOU STOP BEING A PERFECTIONIST WITH THAT STUPID BEE-FLUFF AND PAY SOME ATTENTION TO MEEEEE?!!?!?!?!

Anne

6 comments:

 1. wat superleuk om het proces zo te zien zeg :) ik weet nog dat m'n tekenleraar altijd zei dat je eerst een basis van één kleur moet maken, en daarop dan door moet worden zodat het wordt als je wil.... ja eh, dacht ik altijd, maar nu heb ik het geloof ik door! niet dat het talent er dan gelijk is, maar gelukkig heb jij dat :) ik geniet van je posts Anne! en je tekeningen natuurlijk.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! Ja dat is inderdaad wel zo, wat je tekenleraar zei. Tenminste, dat doe ik ook zo. Maar in principe zijn er natuurlijk geen regels :) En zo wel, screw em! Haha!
   Maar dankjewel ieve Marlou, dat vind ik heel leuk om te horen. En ik geniet ook heel erg van jouw blog en je foto's! xx

   Delete
 2. you are so amazing Anne, I am so proud of you. and envy your artist life, in a way... <3

  ReplyDelete
 3. wow! ik wou dat ik zo kon tekenen & schilderen,
  super mooi :)

  ReplyDelete

Thank you so much for reading my little blog and taking the time to comment! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...