PAGES

Saturday, January 05, 2013

Hens ❤ CreamYea that's right, here's a load of pictures of two of our chickens feasting on some left over whipped cream, slobbering it all over their faces. Hilarious right? Or is it just me? I love that last picture where Sofie is trying to get a little taste too and that chicken is like "ARE YOU KIDDING ME PLEASE LEAVE I WILL PECK YOU" :'D hahaha. I love those birds.

Anne

14 comments:

 1. Oh my god haha zoo schattig!! Ik hou van kippetjes, mijn ouders hebben ook 5 kipjes in de tuin struinen!

  liefs x Roos

  ReplyDelete
 2. ooh ik wil zo graag kipjes later

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa kipjes zijn zo lief! En ze maken je tuin zo gezellig :)

   Delete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Ja he <3 ik wil ze altijd knuffelen maar dat willen ze niet :(

   Delete
 5. Cute! Maar ik zou er niet te veel van geven want vogels kunnen darmontstekingen krijgen van zuivel. X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nee hoor! Ik eet zelf zo goed als geen zuivel dus dat krijgen zij ook niet (ze eten onze restjes!) maar heeel af en toe krijgen ze een beetje, omdat ze het zo lekker vinden :) hebben we nooit last mee gehad!

   Delete

Thank you so much for reading my little blog and taking the time to comment! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...