PAGES

Sunday, January 06, 2013

Count Your Blessings #28What made me feel blessed this week:
celebrating NYE with Mirjam and Ben, no more fireworks, watching Lord Of The Rings while doing animal research for upcoming projects, finishing the best book I've read in ages, Spaarndam with my nieces and nephew, juiceboxes, petting goats, finding pretty shrooms in weird places, thrifting, the perfect recordplayer for pretty much nothing (and in perfect condition), a big box of plastic animals, getting rid of our christmas trees, sunshine, riding my bike listening to Rob Zombie's Hellbilly Deluxe (no shame), cats, Miia, Merlin and Sanderi, Ghibli movies, finally starting my one line a day diary, pretty moss, the last episode of Gilmore Girls, alfalfa + hummus + avocado + tabasco, spriiinggg iiiin theee aaaaaiiirrr!!!

See all my CYB-posts here. More? Visit Anki!

Anne

3 comments:

 1. <3

  Laatst zag ik een one line a day journal in de winkel.. Was wel in de verleiding, want ik hou van mooie boekjes en het lijkt me heel leuk om te zien hoe dingen kunnen veranderen. (Toch niet gekocht.. Wel een ander mooi schrijf boekje, voor count your blessing lijstjes!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa het is zó een mooi boekje! Goud en prachtig blauw <3 ik vind het wel perfect want ik ben slecht in dagboeken bijhouden maar dit is zo weinig werk dat ik denk dat het me wel lukt! En oh leuk! Blessings! In een mooi boekje! Maar Ilse, begin toch eens een blog! Je zou er zo goed in zijn!

   Delete
  2. Hihi, ook daar zit ik nog altijd aan te denken! Want ik vind het zo leuk om te lezen over leuke projecten en boeken en films en mooie foto's.. En vind het zelf ook zo leuk om dat te delen. Maar ik vind ook alles moeilijkmoeilijk en ben verschrikkelijk perfectionistisch, duss het is nog even moeilijkmoeilijk ;)

   Maar <3 <3 <3 dat je dat zegt, doet me goed!!

   Delete

Thank you so much for reading my little blog and taking the time to comment! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...