PAGES

Friday, March 02, 2012

Natura Artis MagistraHad a super fun day with my nieces and nephew in Artis zoo! I know I go there A LOT but I never get tired of it. That's one of the many great things about animals, they are so unpredictable! Everytime I visit something out of the ordinary happens. This time we had hysterical lemures, some crazy kantjil mating ritual and a lot of very curious pelikans. Also, spring babies! Baby Ducks! Little lambs! God, I wish I could have my own zoo. We are pretty close with our animal collection though!

Anne

14 comments:

 1. HAHA die laatste <3 woonde ik maar dichterbij een dierentuin, dan zou ik ook heeeeel vaak gaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joh! Hilversum is toch best te doen naar Amsterdam! En Amersfoort is ook heel leuk!

   Delete
  2. Ja, maar wel net een grotere stap om met de trein etc te gaan dan een abo te nemen en regelmatig even langs te fietsen! Maar ik ga gewoon binnenkort een nichtje lenen en naar die van Amersfoort :)

   Delete
  3. True true :) Amersfoort is ook heel leuk! Daar hebben ze ook een dinobos!

   Delete
 2. zo lief!! en die gifachtige dingetjes :D super leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! :D ik vind simpele suffe gifjes maken opeens heel leuk haha.

   Delete
 3. Haha die gifjes, heel leuk! :D
  Mooie beestjes <3

  ReplyDelete
 4. haha, toffe gifjes :D
  ik ben al een tijd niet meer in de dierentuin geweest, krijg er weer helemaal zin in!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks :) en ja dat snap ik wel! Ik mis het ook altijd heel erg als ik een tijdje niet ben geweest. Gelukkig heb ik een Artis abonnement dus kan ik heel vaak gewoon even binnen lopen :)

   Delete
 5. Leuk gedaan! Tof dat je ook van moestuintjes houdt, ik ben echt dol op het kweken van groenten en fruit! Naast de kas hebben we ook een appelboompje en gaan we ook zoveel mogelijk andere dingetjes proberen te zaaien, alleen is onze tuin niet heel groot. Later wil ik echt in een plek als de Beemster wonen! En eten bij De Kas ga je zeker erg leuk en lekker vinden! xoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh super leuk! Wij hebben niet veel fruit, vooral veel groenten. Maar hopelijk dit jaar ook bosbessen en frambozen. Maak je foto's? Ben benieuwd :)) xx

   Delete
 6. Mooie foto's en die gifjes zijn inderdaad geweldig :)
  Leuk om weer eens een leuke blog met veel inspiratie te vinden, ik ga zeker vaker terugkomen. Pony people staat bij mijn favorieten! ^__^

  Groetjes Mandy

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah! Wat lief! Dankjewel :)! Vind ik heel leuk om te horen. xx

   Delete

Thank you so much for reading my little blog and taking the time to comment! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...