PAGES

Monday, March 25, 2013

Count Your Blessings #39What made me feel blessed this week:
my kitties enjoying the sunshine, painting painting painting, my mom getting me the best present ever because I was feeling super bummed out (and it helped!), this awesome comment on my facebook page, Miss Marple, a great thrift haul, the interwebz, homemade Baba Ganoush, the prettiest warmest blanket ever, working the cat's quarantine for the first time, .gifs, my super sweet twitter friends making me feel better instantly, little lambs, knitted hats, Justin Timberlake.

See all my CYB-posts here. More? Visit Anki!

Anne

12 comments:

 1. je hebt zo'n mooie overvolle maar toch geordend bureau!
  Hoe is werken bij quarantine? Heel veel anders? Ik heb nooit bij de gewone kattenafdeling gewerkt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah je hebt geen idee ;) het is nog veel voller dan je denkt!
   Maar ja heel erg anders! In de quarantaine kan je niet echt met de katten knuffelen en zijn de regels veel strenger (wij moeten elk hok met vers sop en verse doeken schoonmaken, na elk hok handen wassen en je mag als je in de quarantaine bent geweest niet meer bij de andere katten) en is het veel harder werken! Normaal dweil ik een beetje en was ik af en geef ik eten en ga ik daarna op de grond zitten en met de katjes knuffelen haha. Hoe bevalt het jou op in het asiel te werken? :)

   Delete
  2. Mijn handen drogen ook uit als ik gewerkt hebt bij het dierenasiel. Vandaag was het heel rustig. Weinig katten, dus ik heb heel lang zitten kroelen en kittens gekeken! Ik ben wel benieuwd hoe de andere afdeling is. Misschien vind ik het allemaal te rustig ;-).

   Delete
 2. Beautiful photos! Your desk looks so colourful and inspiring

  ReplyDelete
 3. Aah ik word echt blij van de eerste foto! Zoveeel verschillende kwasten en verf :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi is maar een klein deel! Dankjewel :)

   Delete
 4. Kat in 't bakkie! :) Die laatste foto ook <3 Heerlijk in het zonnetje!

  ReplyDelete
 5. Katten in mandjes zijn altijd goed voor je humeur, hoe koud de wind ook is. Wat een fijne werkplek trouwens!

  ReplyDelete
 6. Dat vosje <3
  En die kattenpootjes op die laatste foto hihi wat lief. & Die Jar Jar Binks :')))

  ReplyDelete

Thank you so much for reading my little blog and taking the time to comment! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...