PAGES

Tuesday, January 29, 2013

Vrolik Part TwoHere's part two of the gazillion pictures I took in Museum Vrolik! You can see part one here! And again;
this post is not for the faint of heart and may be considered shocking.

Amazing, right?! And there's one last post coming up!

Anne

8 comments:

 1. Als ik ze nu allemaal weer zie raak ik weer zo ontroerd. Zo mooi <3 (behalve mijn eigen hoofd in de reflectie :'))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja he <3 beter gaan we snel weer eens terug en doen we een rondleiding! (En dat ben jij niet! Dat is een geest! Bwooohohooo)

   Delete
 2. Jaaa gaaf! Die kleine mensjes lijken wel tekenfilmfiguurtjes, zo.. raar! Fascinerend ja :D

  ReplyDelete
 3. Ik heb laatst een half uur door je blog zitten scrollen omdat ik al je moois aan mijn vriend wilde laten zien "Oh kijk dit!! Oh en dit. Wow!" :D Vooral bij deze post. Nu wil ik er heel graag naar toe maar ik ben bang dat ik dan nachtmerries krijg. En mijn vriend is bang dat ik supergefascineerd voor elk 'ding' 3 uur blijf staan terwijl ik "woooooww......." fluister, zodat we er nooit meer weg kunnen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihihihi Iriiiiisssss wat lief, dit berichtje maakt mijn dag!
   En je moet wel gaan hoor want het is helemaal niet eng en dat je voor elk ding een uur blijft staan is helemaaaal niet erg! Hebben wij ook gedaan haha, we zijn echt ZO lang binnen geweest! Maar gelukkig sluit het op een gegeven moment gewoon ;)

   Delete

Thank you so much for reading my little blog and taking the time to comment! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...