PAGES

Saturday, August 25, 2012

Count Your Blessings #9

What made me feel blessed this week:
My cats, good books, no need to go to the supermarket because we eat our own vegetables, an awesome trip to Antwerp with Mimi, Friends, The Simpsons, my little book of commissions filling up quickly, working a lot, sewing dresses, sweet comments on my dresses, a 32 kilometer bikeride, klaar, coffee, checking out the animal shelter I will hopefully be volunteering for soon, great food, vintage fabrics, buying art supplies, my collection of cutesy vintage pj's, glass jars and YOU GUYS!

See all my CYB-posts here. More? Visit Anki!

Anne

14 comments:

 1. Wat een leuke week precies :-) Oh en ik krijg trek in aardbeien nu ;-)
  Ik ben benieuwd naar je kleedjes ;-)

  ReplyDelete
 2. Ik heb vandaag deze blog/site gevonden en volgde je vroeger op LJ en birdydontfly. Ik vond het zo jammer toen ik het niet meer kon volgen, heb je posts, creaties, foto's e.d. altijd gezien als inspiratie!
  Ben blij dat ik deze blog heb gevonden, hopelijk klink ik nu niet als een enge stalker want dat is namelijk niet m'n bedoeling :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah ja! Ik herinner je username ook wel! :) leuk dat je me gevonden hebt! Helemaal niet stalkerig hoor :) vind ik heel lief! Dankjewel!

   Delete
  2. gelukkig maar, blij om dat te horen :)
   heb ooit zo'n roze monster shirt van je gehad, helaas heb ik die niet meer blame zhe fire :'(, vond dat je dat toen zo leuk had verpakt met allerlei kaartjes erbij. Je had vroeger ook van die DS en telefoon covers te koop, heb je die nog?

   Delete
  3. :) hihi dankje! En eh nee die heb ik niet meer, en ik maak ze ook niet meer ;) die dagen heb ik inmiddels wel gehad haha.

   Delete
  4. haha ja dat dacht ik al maar goed, wie niet vraagt.. :P
   bedankt voor je antwoorden!

   Delete
 3. Klinkt fijnnn :) hoop voor je dat 't allemaal klikt met het dierenasiel, superleuk dat je dat gaat doen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ik hoop het ook! :) ik ben gisteren gaan kijken waar het ookalweer was en het is in een hele mooie grote boerderij met allemaal mooie buitenverblijven enzo <3 daar wil ik heel graag aan mee werken!

   Delete
 4. Ik zou stiekem wel eens bij jou thuis willen neuzen, omdat er altijd op je foto's ook al zoveel leuks in huis te zien is :D En beestjes <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi :) als ik straks mijn eigen huisje heb met ál mijn gekke troep uitgestald, moet je maar eens komen snuffelen ;)

   Delete
 5. Ik kwam zo nu en dan wel eens op je blog maar ik had nog nooit een reactie achter gelaten, shame on me! Ik vind je foto's altijd zo ontzettend mooi, ik krijg er altijd zo'n vrolijk zomers gevoel van :) En dat boek van The hitchhikers guide to the galaxy wil ik ook graag nog eens lezen, die film is zo tof!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha no shame hoor ;) en dankjewel!
   Hitchhikers guide moet je zeker lezen, ik heb de film nog niet gezien (moest van mezelf eerst het boek lezen) maar het is heeeeeeel grappig. Ik heb al heel vaak zitten hinniken van het lachen in mn eentje haha.

   Delete
 6. Hahaha oh men dat glazen paard :') Waarom heb ik die ander niet gekocht??
  & ik vind deze posts fijn <3

  ReplyDelete

Thank you so much for reading my little blog and taking the time to comment! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...