PAGES

Tuesday, December 20, 2011

Just hear those Brian bells jinglin', ring ting tinglin' to!


I got Brian a really pretty glittery collar with a bell on it because he keeps on bringing dead mice into my bed and I am totally fed up with it! The mice can hear him coming from miles away now.


It looks pretty cute on him and he doesn't mind it at all but that flippin' bell keeps me up all night!!! (It sounds pretty christmassy though.)


Because I'm worth it..

I'm not sure what to do with this... I have enough sleeping problems as it is but I don't like dead mice in my bed either. What do you guys do to keep your cats from murdering mice?

Anne

P.S. Don't forget to enter our giveaway!!! Just 11 days left!

5 comments:

 1. omg die kat is echt geweldig hahah

  ik wou dat ik mijn kat een halsbandje om kon doen, maar dat trekt ie echt niet :(
  overigens jaagt mijn kat ook superveel op muizen, alleen hij eet ze meestal op of laat ze buiten dus ik heb dit probleem gelukkig niet

  ReplyDelete
 2. @Evelyne haha ik denk ook dat Brian het wel kan handelen omdat hij niet zo snugger is :D ik heb ook katten gehad die er super hysterisch van werden, maar ik wil gewoon uberhaupt niet dat hij muizen dood maakt! Maar al helemaal niet dat hij ze als cadeautje voor me mee neemt. Laatst ging ik er op een staan; muizeningewanden tussen mijn tenen :((((((

  ReplyDelete
 3. yuck :(

  en ja ik vind t ook altijd kut als ik t zie, maar er valt zo weinig aan te doen.. hij speelt er altijd mee tot ze dood zijn en dan eet ie ze op, echt cruel stiekem :'D maar als we ze halverwege redden als ze al half toegetakeld zijn is 't ook zielig voor dat muisje

  ReplyDelete

Thank you so much for reading my little blog and taking the time to comment! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...