PAGES

Monday, November 19, 2012

Birthday Catladay Giveaway (CLOSED)

Good morning lovely readers and happy birthday to meee! Jup, it is my birthday today (25! Ieks!) and I want to celebrate this with FREE STUFF!♥ ♥ ♥ ♥ ♥ What's up for grabs ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
CAT THINGS! A handpainted zipper pouch, vintage cat postcards, cat postcards and stickers and pinback buttons by me, kitten figurines, cat stickers, a handpainted clay hairpin, probably some cathair, cats cats cats!Winner takes it all! All you have to do is comment the name of your (favorite) cat(s) below and make sure you leave a way for me to contact you. For additional entries you can tweet about this giveaway (add @ponypeople so I can tell) or reblog this tumblr post! Anyone can enter!
So all ya ladies! Who are feline lovin'! Throw your cats up at mehe!

Good luck!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Giveaway is closed!
Thank you all so very much for your sweet comments, I really enjoyed reading every single one of them!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anne

58 comments:

 1. Oh mijn god, dit is het leukste OOIT! Uiteraard doe ik mee ;) Ik ga gewoon even de namen van alle katten die momenteel in mijn familie zitten (papa, mama, broers, etc) want ze zijn allemaal awesome. komtie: Meneer Pluis <3 <3 <3 Karel & Charlie (mama's rode duivels), Gijs Guus en Jos (Papa's grijze knuffels), en Koosje en Fred (de twee dikke asielkatjes van mijn broer en schoonzusje). Op een dag ontmoeten ze elkaar allemaal een keer. Met kattenkerst ofzo :D

  ReplyDelete
 2. Wat een geweldige give away is dit zeg, so many cats! ik ben in de ban van de ginger cats en mijn twee favorieten lopen hier in huis rond. Ik heb (ge)Zellie nu precies een jaar, ze is 13 en echt de grootste knuffel ooit. Sinds twee weken versterkt Taco mijn gingergezin, een 11 weken oude ragdoll-main coone-huistuinenkeukenkat kruising. mijn gingergezin is helemaal compleet en ik kan echt niet indenken ook maar een dag zonder mijn baby's te moeten zijn

  ReplyDelete
 3. Wat leuk! Ik doe mee :)
  Mijn eerste kat was Siepie, maar die was helaas weggelopen toen ze 7 was, nooit meer gezien :(
  Nu hebben we twee katten bij mijn moeder, een dikke lieve rode Deedee en een snelle kleine schildpadpoes Dusty.
  Binnenkort ga ik groter wonen, dus dan kan ik éindelijk zelf katjes nemen!! Heb al namen: Nietzsche en Mucha. Moet ze alleen nog uitzoeken :) waarschijnlijk uit het asiel!
  Fijne verjaardag Anne!
  x

  ReplyDelete
 4. ja ik wil! ik heb sinds een half jaartje mijn eerste eigen kat dus dat is mijn favoriet natuurlijk! hij is zwart en hij heet Morrissey <3! gefeliciteerd!!
  x eefje
  dirtyhippopotamus@gmail.com

  ReplyDelete
 5. Ik heb geen kat, mag ik dan ook meedoen? Ik aai als postbode wel elke kat die ik op mijn route tegenkom, en er zijn er al die naar me toe komen rennen als ik aan kom lopen (hoe cute!). De kat van de buren heet Rooie. Haha, ik kan helaas zelf geen kat hebben want ik woon nog thuis en mijn broertje is zwaar allergisch.

  En natuurlijk hartelijk gefelicikattenstaart met je verjaardag! super leuk dat je dit doet :D

  ReplyDelete
 6. Supercute <3 Van harte gefeliciteeeeerd! Een kwart eeuw alweer ;)

  Ik ben sinds een maandje Koos Katloos na 17 jaar - ik had bij m'n ouders twee haast typische katten: één heel lome, dikke, knuffelige die nota bene snurkte en één heel actieve, sluwe, die constant heen en weer rende en bedelde om alles dat in de buurt van je mond kwam. Duke Nukem en Tiger Simba Kimba :D Ik mis die grote pluisbollen die altijd meteen op me kwamen liggen als ik weer bij m'n ouders kwam. Het liefst gingen ze op mn armen liggen zodat ik niet eens meer de rondvliegende kattenharen uit mn gezicht kon vegen (smeerlappen waren het).
  Uiteindelijk waren ze dus stokjesoud en nota bene heel plots ziek (tegelijkertijd) dus we hebben ze al knuffelend laten inslapen. Heavy shit. Waren de liefste en apartste katten die ik ken :)

  (Ohja, maanstra @ gmail . com)

  ReplyDelete
 7. My favourite cat name would be silly. The name of my very first kitty. She was al black. Happy birthdaaaay!!
  Angel
  angelszafranko@hotmail.com

  ReplyDelete
 8. Omg cats everywhere! <3

  Favoriete kat ooit is toch mijn pudgy kitty Witje die helaas vorig jaar na 11 jaar is overleden :( mis deze knuffelbeer nog elke dag. We hebben nog een kat Quinn maar die houd niet zo van knuffelen en komt zelden tot nooit op mijn slaapkamer terwijl Witje altijd lekker op m'n bed kwam slapen.

  killanxiety@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Mijn hele comment was weg omdat ik nog moest inloggen :( Stom stom!
  Maar om eerlijk te zijn was ik voorheen geen kat persoon. Ik ben allergisch en dat was voorheen genoeg reden om niet in de buurt bij katten te komen. Ik denk onbewust omdat ik wist dat ik eenmaal bij een kat, toch helemaal hooked zou zijn <3
  Toen ik uit huis ging hebben mijn ouders een kat genomen. Findus, een enorm lief mooi rood beestje. Af en toe een beetje gek, rare sprongen maken, voor de deur blijven springen om boven het raam uit te komen. Heerlijk beestje. Helaas is ze niet zo oud geworden, het ene moment kwam ze mn zusje knuffelen, het volgende moment lag ze dood op straat. aangereden oid.
  Daarna hebben mijn ouders Tibbe genomen. Onze enorm stoere en grote kater. Heerlijk beest. De schrik van de buurt. Hij houdt van spelen en zit dan ook altijd klaar tot mijn vader thuis komt om met hem te spelen. Of wanneer ik kom, dan zit hij op het dak te wachten en komt naar beneden gerend als ik de tuin in loop :) Tibbe is niet zo knuffelig, maar laat zich wel altijd oppakken om toch even te knuffelen. Hij komt niet op schoot liggen, altijd net buiten handbereid, maar toch, heerlijk beest.
  Dan Peluche, de kat van mijn ex. Lief knuffelig beestje wat altijd op mn rug kwam slapen. Heeft ook een tijd bij mij in huis gewoond, maar mn huisgenoot had haar per ongeluk laten ontsnappen. Ze is 14 maanden weg geweest. Vrij recent is ze gevonden, ik kon niet stoppen met huilen, dat verwacht je toch niet meer na 14 maanden? Ik heb haar nog niet gezien, maar ik krijg regelmatig foto's van haar te zien, dus dat maakt alles goed <3
  En dan last but not least, mijn eigen daan! <3 Ze was komen aanlopen bij een vriendinnetje van me, na 2 maanden was ze nog niet weg en heb ik haar meegenomen naar de dierenarts om de chip uit te lezen. Ze bleek al 2 jaar op straat te hebben geleefd. De oude baasjes hadden geen plek meer, dus Daan is bij mij gebleven. Het is het leukste en liefste katje wat ik ken. Komt altijd knuffelen, gaat het liefst op mijn laptop liggen, als ze maar bij me kan zijn. Ze is enorm eenkennig, dat wel. Maar begint nu steeds liever te zijn naar anderen. Ze is wat schuw om naar buiten te gaan, maar dat gaat nu ook alweer heel goed. 2 jaar op de straat heeft haar wel wat angsten opgeleverd, maar ze vind het zo heerlijk hier <3 Ik heb haar nu bijna 3 maanden en ik kan echt niet meer zonder haar. Beste beestje ever <3

  ReplyDelete
 10. Allereerst: van harte gefeliciteerd. En als je denkt dat 25 oud is... wacht maar tot je 36 bent! ;)

  Wat een leuke actie!!!! En wat een leuke spulletjes. Die kaarten... Die doen me denken aan een oude verjaardagskaart die mij moeder 'herposte' en waarover ik schreef op mijn blog: http://forwartblog.wordpress.com/2012/03/30/post-uit-het-verleden/

  Zelf hebben we twee rode katers, Heikki en Mika. Er was ooit een derde, die heette Kimi. Hij was het broertje van Heikki en ze kwamen als twee kleine, rode racemonsters bij ons in huis. Vernoemd maar Finse autocoureurs, aangezien mijn man fan is van de Formule1 en Kimi Raikkonen, die destijds Ferrari-rood reed. Helaas is Kimi 'gecrasht' binnen een jaar en vond ik hem dood bij de weg. Wat een verdriet. Er kwam een nieuw rood kameraadje voor Heikki en ook die kreeg een Finse naam: Mika.

  Ik heb dit jaar een speciale website gemaakt, gewijd aan de rode monsters: http://my365cats.com/

  ReplyDelete
 11. This is caterrific! Happy birthday! :)
  I can't choose a favourite cat, because all of my cats (past + present) were/are wonderful critters. My most recent cat, though, is a Mr Henry Buttercup. He is normally called Honey Bear, though. He is a black Manx.
  I'm @buttercupcaren on Twitter :)

  ReplyDelete
 12. Ooooh wat een leuke winactie :) En gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Na drie katten bij mijn ouders thuis te hebben gehad (Pukkie, Grizabella en Mikkie) heb ik sinds drie jaar zelf een kat: Tigrou. En afgelopen februari hebben we Alphy uit het asiel gehaald. Allebei de poezen komen uit een Nederlands asiel, maar wij wonen zelf in Frankrijk. We kunnen wel stellen dat ze inmiddels goed ingeburgerd zijn: ze eten Franse brokjes en begrijpen het woord 'non' maar al te goed ;) Als groooooooooot kattenliefhebber doe ik natuurlijk heel graag mee met deze giveaway :D

  PS: ik ben te contacten via mijn site of via IG: geluksengeltje :)

  ReplyDelete
 13. Happy birthday to you!!!!
  Deze prijsvraag is helemaal het einde waaaah!
  Ik heb je blog op tumblr gereblogt. Komt dat ff goed uit dat ik gister een tumblr heb aangemaakt ^_^.

  Ik heb eigenlijk geen poes, alleen een hondje op dit moment. Een poes is altijd wel een grote wens van mij geweest. Als kind wou ik altijd een witte Turkse Angora. Ik had voor mijn ouders een hele presentatie gemaakt en als ik mijn typecursus zou halen dan zou mijn wens uitkomen. Maar helaas de typcursus bleek een dikke fail te zijn.

  Nu wil ik geen raskat meer maar een lieve uit het asiel. Een tijdje terug zag ik een oude kater. Zijn naam was sunny en hij had een zonallergie en mocht niet naar buiten. Ow wat wou ik Sunny graag een plekje in ons huisje aanbieden maar wij wonen helaas veel te klein voor een kat en hond. Gelukkig zitten we midden in het proces om een huis te kopen. Ik verhuis dan van Maastricht naar Nijmegen en omdat het voor mij een grote stap is vind mijn vriend het ook leuk als we een kat nemen. Want een huisje voelt pas echt gezellig en als een thuis als er een kat rondloopt. Het maakt mij niet uit of de kat wit, bruin of paars is. Drie of vier pootjes of als hij doof of een zonallergie heeft. Als hij het maar leuk vind om bij ons te wonen en mijn hondje een beetje heel laat.

  Wij verhuizen binnenkort dus van 50 vierkante meter naar 100 vierkante meter. Dus ik heb nog genoeg lege plekjes waar ik deze leuke catcollection kwijt kan!

  ReplyDelete
 14. Gefeliciteerd. :) vijfentwintig klinkt juist jong vind ik, pas na de dertig klinkt alles opeens veel ouder. ;)
  Echt heel tof jouw kattenpakket!
  Mijn favoriete kat is helaas nu een half jaar in de kattenhemel. Hij heet Klaas en sinds mijn vierde (en zijn vijfde) woonde hij bij ons. Hij kon onwijs hard spinnen (ik heb nog nooit een andere kat harder horen spinnen) en toen hij op z'n 16e doof werd, ging hij ook heel heel hard miauwen. Hij was een onwijs lieve kat, hij kon weleens humeurig zijn als hij zijn zin niet kreeg, maar hij was vooral heel lief en aanhankelijk. :)
  ( djoekevisser@gmail.com )

  ReplyDelete
 15. gefeliciteerd! x
  ik heb zelf een kat, kitty, die ik ooongeloofelijk mis. ik zit op kamers & zij blijft zolang bij mijn moeder wonen.
  hoe lang ik ook weg ben, elke keer als ik thuis kom rent ze weer als een gek naar de deur om te begroeten met luid gemiauw! om vervolgens het hele weekend op mijn schoot te wonen, zo lief :)

  ReplyDelete
 16. Ten eerste; gefeliciteerd met je verjaardag!

  Mijn lievelingskatten zijn de katten bij mijn ouders thuis. Helaas kan ik zelf door een druk leven en een kattenallergie geen katten in huis hebben (al heeft dat mijn moeder ook nooit tegen gehouden) maar als ik ooit wat meer gesetteld ben dan neem ik er meteen een heleboel, een kattenvrouwtje word ik later.
  Goed, mijn favorieten zijn dus de katten die bij mijn ouders rond 'lopen' en in werkelijkheid de helft van de tijd liggen te maffen omdat ze zo lui zijn.
  Allereerst is er de oudste, Toby. Mijn moeder belt mij regelmatig opgetogen op omdat "Toby ons eventjes met een bezoekje heeft vereerd!" Ja zo erg is het. Toby is een soort student en komt af en toe even naar het ouderlijk huis om daar de brokjes op te eten. De rest van de tijd zit hij bij zijn 2e familie, inclusief kinderen die verzot op hem zijn. Af en toe loop ik langs de oprit waar Toby een mandje met een dekentje heeft, en bij het roepen van zijn naam gaat het kopje eventjes omhoog. Soms loopt hij met tegenzin mee naar huis, meestal gaat het kopje weer omlaag en slaapt Toby rustig verder. Wanneer Toby centrale verwarming in zijn mandje krijgt is nog niet bekend.

  Samy (spreek uit als Semmie). Samy is de reden dat Toby niet meer thuiskomt, vrezen we. Samy is vernoemd naar een Duitse rapper die destijds een nummer had over petjes. Echt stoer is hij niet gebleken helaas. Een aantal jaar geleden kwam Samy als zwerfkat bij ons aangelopen met een dikke buik. Zwanger, dachten wij. Na een bezoekje aan de dierenarts bleek dat Samy geen meisje maar een jongetje was. Een enorm eigenwijs en lomp jongetje. Nadat het voor Samy duidelijk was dat hij een nieuw huis had was hij niet zo aanhankelijk meer als eerst en heeft hij zelfs een techniek ontwikkeld (die in ons huis wordt aangeduid als 'de Samy') die hem in staat stelt niet geaaid te worden als hij dat niet blieft. Zijn hele lichaam gaat dan naar de grond en als een soort van militair op een hindernisbaan kruipt hij met zijn buik op de grond uit het zicht, ver verwijderd van jouw zwevende hand. Daar tegenover staat wel dat Samy verschrikkelijk lief is als hij wél lichamelijk contact tolereert. Sterker nog, Samy heeft een voeten fetish. Als ze in de buurt zijn (het liefste schoenloos, maar hoeft niet) dan moet er tegenaan gebonkt worden. Meerdere keren. Samy mauwt nooit, alleen als hij heel erg veel honger heeft of bij de dierenarts zit. Wij snappen heel goed dat dit maar sporadisch voorkomt aangezien Samy's mauwtje lang niet zo stoer is als zijn (steeds verder uitdijdende) fysieke voorkomen.

  Eigenlijk zijn er nog 2 andere katten maar ik zit op stage en dit duurt al iets te lang :D
  Hoe dan ook: ik vind het een geweldig pakket en hoop natuurlijk te winnen!
  Op Instagram ben ik Millabelle trouwens :)

  ReplyDelete
 17. Haha ik was gestart met alle comments te lezen, want er staan leuke anekdotes tussen, maar ben halverwege gestopt want ik moet weer aan't werk. Dan lees ik ze vanavond maar weer verder ;-)
  Wat een mega geweldige give-away! Ik doe graag mee als catlover!
  En voor ik het vergeet: proficiat met je verjaardag!
  Onze kat Moppie is dé liefste kat, ze zal geen vlieg kwaad doen, zo zachtaardig is. Ze is echt ons zorgekindje: ze is nierpatiëntje en heeft chronische niesziekte. We vonden haar in de tuin van mijn grootouders (ondertussen bijna 4 jaar geleden) en namen haar onder onze hoede. Mijn vriend en ik woonden toen pas samen, ze is ons eerste huisdier :-) Ze vraagt veel zorgen met haar aandoeningen, maar niets is ons te veel! We verzorgen en vertroetelen haar met al onze liefde!
  Mijn e-mailadres gooi ik liever niet te grabbel op het internet, maar je mag me altijd contacteren via mijn blog!

  ReplyDelete
 18. Lief dat je op je verjaardag een giveaway houdt! Van harte gefeliciteerd :))

  Ons poezebeest heet Tassle en is al 14! Gelukkig helemaal gezond en aandacht vragend zoals het een kat betaamt :) Liefdevolle bijnamen: poes, poezeke, haarbal, pluizebol (ze is soort van langharig half-raskat). Als je achter de computer zit komt ze altijd even voor het scherm heen en weer paraderen en haar staart in je gezicht duwen :)

  Geniet van je dag! Je schildert trouwens awesome :D (sorry, wist even geen beter woord, je bent echt goed vind ik)

  Groetjes, Petra
  (@twitpeet op twitter)  ReplyDelete
 19. Van harte gefeliciteerd :) !!!! Mijn lievelingskat is nog altijd Lowietje. Een kleine rode kater die mij in Malawi toen ik daar vrijwilligerswerk deed moest beschermen tegen de ratten in ons huisje, maar die 's nachts net zo bangig was als ik en dus onder de dekens tegen me aankroop hopende dat ik hem ging redden :)
  Liefs Miny
  bikkelminy@hotmail.com

  ReplyDelete
 20. Hello! It's really hard to choose a favourite cat out of all of the cats in the world... But maybe my favourite cat (if I had to choose one) would be a black Oriental that my parents adopted on their honeymoon (he slept in the tent with them) named Pywacket. He was loud, and lovely, and nosey.. When my mother was pregnant with me he would lie spread-eagle on her tummy and paw at her eyes while she slept. Actually, we also had a cat who loved the smell of armpits, named Whitebus, and she would sleep with her head buried deep in your pits and get grumpy if you'd move. And I also love Lil Bub and Tard the Grumpy Cat. And of course I loved my beautiful Burmese, Menace, more than I can express with words but she recently died and its still too hard to think about.

  Anyway. I think this is a beautiful giveaway. I hope you had a lovely birthday,
  Brigid, meow-meow@kittymail.com (yes that is my real email address)

  ReplyDelete
 21. Hi! What a lovely cattish giveaway! I LOVE IT!! <3
  Anyhow, my favourite cat name would be BASTET, the name refers to a feline goddess of ancient Egyptian religion. Bastet is the Goddess of Cats so a cat with that name would became a king for the others cats! ^_^
  My favourite kind of cat is the Chartreux, a breed of domestic cat from France! They are amazing and beautiful!
  Ps. Sorry for my bad english!
  My mail:
  miky8792@gmail.com

  ReplyDelete
 22. First of all, HAPPY BIRTHDAY!!!!
  And eeeek! all this cat stuff is uhmazinggggg!
  So my favourite cat in the world is my beautiful angel, Finigan. She is a long haired cat that I adopted when I was four (I'm 18 now). Now Finigan is turning 17 this year and has trouble walking but she is just as perfect as the first day I saw her :) She is my best friend in the world and I take her wherever I go when I am at my house. Other famous kitties that I love would have to be Simba, Tard the Grumpy Cat, Puss in Boots, and Angus from "Angus, Thongs, and Perfect Snogging".

  You can reach me on my tumblr or my email: bwijshijer@hotmail.com

  ReplyDelete
 23. happy birthday!!! :D
  wow these prizes are amazing! i love cats so much but sadly i don't have one myself. my friend has two though, and i always cuddle with them when i visit her. they're called isolde and sparwen. isolde is super cuddly and friendly and loves to have her belly rubbed. sparwen is usually scared of visitors and hides under the bathtub, but she is not scared of me :)

  ReplyDelete
 24. I've loved all the cats I've had (though some did run away with their lovers, lol) but my favorite has to be the little one I have at the moment, King! I love him so much :)

  monicamezaa@yahoo.com

  ReplyDelete
 25. My favourite kitties are Tard and Pokey the grumpy cats, Maru, Snoopy, this neighborhood cat named Sandy who likes to greet me when I walk home and last but definitely not least, my own little sweet kitty. His name is Edgar and he's a tuxedo cat. I raised him from a kitten and he used to sit on my shoulder like a little parrot and sleep on my chest. He's about three years old now and sometimes tries to sit on my shoulder and now sleeps next to me, rather than on my chest. He is a real sweetie and a big cutie that likes to eat a lot.

  ReplyDelete
 26. Gefeliciteerd Anne! Ik heb zelfs geen katten, maar ik ben fan van de 'daltons'-katten van mijn poezenmeneer aan de overkant. Hij is zo'n ouwe opa van een jaar of 80 die altijd een slayer of een andere metalbandshirt aan heeft als hij naar de jumbo loopt. Dan lopen er drie katten keurig op een rijtje achter hem aan, gaan voor de deur op een rijtje naast elkaar zitten en wachten tot hij buiten komt en lopen dan in een rijtje weer met hem naar huis. Ik vind het zo ontzettend schattig! :)

  ReplyDelete
 27. oooooh myyyy gosshhh! what an amazing giveaway! first of all a big fat massive cat shaped happy birthday to you! :) hope you have a wonderful day!
  that kitty purse is actually amazing!
  my favourite cats are jelly and georgia. they are my cats who i had to leave when i moved house a couple of months ago (they now live with my mum and dad)
  i miss their furry faces, so if i won this giveaway it would be a nice distraction :)
  fingers crossed <3

  ReplyDelete
 28. aaaah! geez, this is so cool! happy birthday! i feel dumb that i haven't seen your blogspot or tumblr until this giveaway, but all your stuff is so neat! the neighborhood kitty that likes receiving goodies from me is called “marshmellow,” but he looks much more like a ralph to me. i hope your day goes very well, and you eat some nifty cake or go do some cool activities!

  ReplyDelete
 29. Happy Birthday to youuu xx

  This giveaway screams my name..literally!! I'm in love with all things cat related!!!! :)

  My favourite cat is my grey chinchilla cat Kimi. She is 8 years old but is still very small (when you omit her fur) and her meow is still like that of a kitten. Damn I love her so much. I can't imagine my life without her!! So from here I would like to shout out to my special girl Kimi :)

  annalisegrech@gmail.com

  Pastel Bokeh

  ReplyDelete
 30. My favorite cat is my baby, Salem. I've had her for about 3 years now, and she lives with my mom until I get my own place. She's like my daughter c:

  ashleymccapes(at)gmail.com

  ReplyDelete
 31. Van harte <3

  Mijn favoriete kat is mijn eigen kleine Poubelle/Poukie. Ze is een beetje bejaard en eet minimaal één keer per week te snel zodat ze op mijn tapijt kotst, maar ze is de allerliefste knuffelpoes uit het asiel en ik hoop dat ze bij mij heeeeel oud wordt. Haar vorige eigenaar dumpte haar op de vuilstort namelijk.

  ReplyDelete
 32. my favorite cat is a diluted Siamese calico named Penelope who ive had for a few months thanks to my boyfriend who rescued her. she is a darling who chirps at flys that get into the house. she also has a squirrel friend who comes visit on our balcony.

  ReplyDelete
 33. My cat's name is Faline (after the female deer in Bambi), and she is quite the character. She's generally affectionate, but can be pretty sassy sometimes. She also can't take a serious picture. People eagerly wait for me to post the next "derpy" picture all the time! Just look at that face!
  http://25.media.tumblr.com/tumblr_maeci1Hy2i1qc34tuo1_500.jpg

  janet.kolterman@gmail.com

  ReplyDelete
 34. My favorite cat is my cat Goober. She is so sweet. We got her from a shelter when she was 4. People kept adopting her and returning her for some odd reason. She is very nice and cuddly. She is missing teeth so her tongue sticks out of her mouth. She is also cross eyed.
  Happy birthday. Great give away. I can be contacted at tcalderon725@gmail.com

  ReplyDelete
 35. My favorite cats are my parents' cats Bonnie and Clyde. Clyde is black and Bonnie is calico and real cute and she runs and hides upstairs whenever company comes over. My tumblr is enolie.tumblr.com and my email's eh1266@gmail.com

  ReplyDelete
 36. My favorite cat's name is Billy Brown. He is part Ringtail kitty so his tail curls like he is a little piggy! I got him when he was a kitten from a shelter and he has been the best cat I have ever had--and the only boy! He's now 5 years old and I love him.

  Email: breanaf@aol.com

  ReplyDelete
 37. My favorite cats are Maine Coons, Scottish Folds, Turkish Angoras, Tabbies, Siamese and Burmese =^-^=

  I can be found at bleuming.tumble.com or lavendulabreath@gmail.com

  Meow *

  ReplyDelete
 38. My favorite cat is Tina, I found her as a stray after she had given birth to a litter of kittens underneath a stoner-themed sandwich shop (don't ask) by my house. I found homes for her kittens and got her fixed and I've had her for 4 years now! She's a sweet angel who loves food and snuggles more than anything. mirandarabuck@gmail.com

  ReplyDelete
 39. my name's taylor and my favourite cat's name is cherie. she's my kitty and shes only a year old so she's playful and insane, but she's starting to develop more personality as she ages. she's tiny and grey and adorable.

  tumblr: taylvr.tumblr.com
  e-mail: tayreeves@rocketmail.com

  ReplyDelete
 40. my faaavorite cat is my very own tortoise shell calico! her name is foxy cleopatra baby burr. she is really cute and lovely and likes to nuzzle her face into yours. she also loves the smell of shoes which i think is hilarious. anyways, i love her and she is my favorite cat.

  tumblr: foxybaby.tumblr.com

  ReplyDelete
 41. Happy Birthday! I am a cat lady so my favorite is all of them I've had: Baby, Bronson, Jewel, Milo, Ofelia & Posey! <3

  email: gem92k@yahoo.com

  ReplyDelete
 42. my favorite cat belongs to my housemate mike! his name is fat cat and he's been in mike's life for ten years (he was full grown when he adopted him) so i'm fairly confident he will never die. he is my favorite because he's a champion cuddler (paw/chin rest placement, eye gazer, etc) but he's also playful and sassy. he's also my favorite because he 's mastered the art of aloofness. i feel like his human equivalent would probably be likened to a retired punk in his dgaf attitude.

  he's the best! if i knew how to post pictures here i would so you could see him!

  lilyandtheseas.tumblr.com // lilykerson@gmail.com

  ReplyDelete
 43. My favorite cat's name is Pris. She is named after the badass replicant in Bladerunner played by Daryl Hannah. She's my favorite cat because she's so tough and independent. A year ago, she hurt her tail in some mysterious accident and it got infected and we had to amputate it. She now has a little stub and runs around like a little bear, and still climbs trees outside and has adventures. Pris has also had two litters of kittens, all before she was 2 years old (when she got fixed). She has sleek black fur and huge green eyes, and loves to sleep under my rack of vintage dresses. Sometimes she kneads blankets or my back with her paws for 5+ minutes (I think she could work at a bread bakery). I love her so much! airplanes.books@gmail.com ; crushedboness.tumblr.com

  <3

  ReplyDelete
 44. my favorite cats are my cat miming which means cat in a filipino language because she s so sweet and she may be more introverted than some cats but thats just the way she is. she lvoes u though and she head butts u or whatver when she feels like being nci and even sometimes gives little kisses and also when im cimplimenting her or trying to get her attnetion shell pretend not to be listening but you can tell she is by the way she tilts her head slightly even though its turned away from you or the way her ears flinch/move. also i love maru the cat waffles the cat tard the grumpy cat oskar the blind cat and winston the cat and his brother on tumblr both of whom like to take ipad selfies

  foremaneric.tumblr.com though often it wont tell me when i get new messages so maybe talamayumi@yahoo.com would be better. but yes i am foremaneric.tumblr

  ReplyDelete
 45. name of my cat which is zloo kid (half czech, half english name, means evil kid in english and looks like "zoo kid" who i really like:)

  terkozlo@gmail.com

  ReplyDelete
 46. My favorite cat is the cat in the hat! haha!

  kristina.hash@gmail.com

  ReplyDelete
 47. Flavor Flav, Plum, Harriet, and Mr. Wrinkles

  ReplyDelete
 48. Max is my favorite cat! He's cuddling right now!

  rdc23@humboldt.edu

  ReplyDelete
 49. OH NOES, ik heb hem op tumblr gereblogged, maar heb nooit hier gereageerd!
  I ruined my chances ='(

  Bij deze toch mijn lievelingspoezen: Bep & Sjonnie. Omdat ze zo ontieglijk lief en knuffelig en grappig zijn. En omdat ze me op de been houden als t leven me even onderuit trapt <3

  ReplyDelete
 50. This is so sweet! My favourite little snugglepuffin cat baby is Sunny! She was glorious and grumpy and fabulously fat, but she sadly passed away, aged 20, a couple of months ago. She will forever be my favourite though. <3 A very close second is her sister, my little whingepuff, Shadow. They were named because Shadow kept following my Mama around, shadow style. And smartass me (aged 4) pointed out there could be no Shadow without sun! So Sunny was named. :) noticeandbecurious.tumblr.com x

  ReplyDelete
 51. my fave cats name is kalliope!! shes a very friendly cuddly cat and is bffs with my dog. shes a big baby who wont eat her food unless someone else is right there with her and is an outdoor cat but shes always sneaking into the house somehow. (ps-- happy birthday!! i hope its a good one)
  haunties.tumblr.com

  ReplyDelete
 52. Nog gefeliciteerd! Ik heb geen kat helaas, kattenallergie (huilen!).

  ReplyDelete
 53. oh dit is zoooo leeeeuk, maar er zijn sowieso grotere kattenliefhebbers dan ik, dus die gun ik het <3
  maar ik zal je toch even vertellen dat mijn lievelingskat Buurman heette - of ik dat 'm in elk geval zo noemde. Buurman zijn eigenlijk 2 katten, die bij mijn buren woonden in Groningen maar eigenlijk altijd op straat moesten rondlopen. als ik dan thuis kwam kwam hij naar me toe gerend <3 en soms zat ie voor de deur te miauwen en dat vond ik zo zielig dat ik dan altijd even water of knuffels kwam brengen. :)

  ReplyDelete
 54. Kan ik je nog feliciteren? Ja toch! Gefeliciteerd!
  Fijne verjaardag gehad?
  Ik heb geen favoriete kat omdat ik eerst geen ruimte had voor een huisdier. Maar ik maak het allemaal goed met mijn vrijwilligerswerk bij het dierenasiel. Dankzij je blog!
  Geen tumblr maar een blogpost over jou.
  mwekster@gmail.com

  xx

  ReplyDelete
 55. Nog gefeliciteerd! :)

  Mijn favoriete kat... lastig. Ik heb 3 hele lieve, en 2 waarmee ik opgroeide zijn er niet meer maar die waren ook geweldig.

  Dan ga ik toch maar voor mijn eerste kat. Floortje. Pikzwart, een dametje met pit, die overal haar mening over gaf. Ze was bijzonder: apporteerde met snoeppapiertjes, was waaks, slim, en een echte moeder, zowel voor haar dochter als voor de adoptiekater die er later bij kwam. Was ik verdrietig, dan was ze in no-time bij me, ging op schoot zitten of kopjes geven, om me te troosten. :)

  Ondanks dat ik evenveel van de andere katten hou, mis ik haar nog elke dag.

  ReplyDelete
 56. My cat's name is Helena and she's a three-year-old ragdoll who thinks she's a dog. Her best friend is my mom's bloodhound named Gilbert Grape. She wakes me up at ungodly hours to play and cuddle, she licks me constantly and likes to take naps in my lap, and she snores louder than a motorboat. She also likes to steal my lunchmeat when I'm not looking, and will eat my clothes if I don't keep them put away high enough that she won't find them. She comes when I call her name, and if I say "Helena, can you sing?" she meows at me. Here, have some pictures.

  http://distilleryimage3.s3.amazonaws.com/b31cc072165811e2ac5222000a1e9dcf_7.jpg

  http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/23643_1366835007863_7141824_n.jpg

  http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/26989_1373734860355_3860196_n.jpg

  http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/23643_1366840528001_8326691_n.jpg

  http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/26947_1386821667517_1737118_n.jpg

  tumblr: http://somebodypoisonedthewaterhole.tumblr.com/
  email: jhartwig91@Yahoo.com

  ReplyDelete
 57. i can't pick favorites amongst my darlings, so i'll just give you all three names: fatty [the gorgeous, giant maine coon] and her little sisters murph [captain murphy] and ethel [the meth head].

  ReplyDelete

Thank you so much for reading my little blog and taking the time to comment! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...