PAGES

Saturday, October 13, 2012

EftelingMy bff, her husband, her mom and I celebrated the lovely fall weather at our favorite theme park we had such a great time and I had a dropbal to nibble on so all was well.

Anne

7 comments:

 1. Jaaaa de Efteling! :D Ik moest meteen aan de Efteling denken toen ik eerder die dropbalfoto zag :P Ik heb hier nog een dropstok liggen uit de Efteling :D
  Haha dat Raveleijn-gifje, grappig..
  Muh nou mis ik het wel een beetje :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ja dat snap ik wel, ik mis de Efteling ook altijd als ik een tijdje niet geweest ben! Toch wel blij dat je er weg bent?

   Delete
 2. Oh ook mijn lievelings park! Héérlijk! Drie jaar geleden bleven mijn lief en ik tijdens de Winterefteling een nachtje in het Eftelinghotel, magisch, zeker toen het begon te sneeuwen toen we op het treintje zaten :-)

  ReplyDelete
 3. Ik ben al een hele tijd niet meer in de Efteling geweest, die show ken ik bijvoorbeeld niet. In november heb ik een weekje vakantie, misschien kunnen we dan nog eens gaan. Als ik jou foto's bekijk krijg ik daar echt zin in ^_^.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Die show is echt fantastisch! Raveleijn heet het :) paarden en uilen en raven en robot draken! Echt heel leuk :)

   Delete
 4. Oh wow this looks like such a fun place! Looks like you guys had a great time!

  ReplyDelete

Thank you so much for reading my little blog and taking the time to comment! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...