PAGES

Friday, July 06, 2012

Blue pancakes, go-karts and the canalIt's days like these that leave me feeling extremely happy.
Anne

12 comments:

 1. oooooo wat fijn, wat heerlijk, wat "thuis" <3
  en die laatste foto doet me denken aan m'n jeugd, en is sowieso te schattig. mocht je je nog eens vervelen zou je een kinderfilm moeten maken Anne, deze omgeving, al die lieve diertjes en kindjes zijn er perfect voor :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. o en: BLAUWE pannenkoeken! (hoe? :))

   Delete
  2. Haha ja die hele dag had ook echt zo'n cozy gevoel :) en ja joh! Een kinderfilm! Lijkt me ook heel leuk om te doen maar ik zou niet weten waar ik moet beginnen. Ik wil wel sowieso graag meer voor kinderen maken!
   En blauwe pannenkoeken zijn gewoon pannenkoeken met blauwe kleurstof door het beslag! Smaken niet anders dan andere pannenkoeken (al had ik wel voor het eerst pannenkoeken from scratch gemaakt en dat is makkelijk joh! Belachelijk om dat uit een pak te kopen, is gewoon bloem!)

   Delete
 2. Zo'n lief hondje <3 en ik wil ooook gekleurde pannekoeken! Ik heb nog wel poffertjesmix, misschien dan maar gekleurde poffertjes maken :-) Ziet er weer fijn uit allemaal en ik ben het eens met Marlou's idee van een kinderfilm hihi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ja! Lelijk blij hondje <3 en oooeeehh ja gekleurde poffertjes! Allemaal in andere kleuren! Super leuk.

   Delete
 3. That really does look like the perfect day especially starting off with blue pancakes!

  ReplyDelete
 4. loving the last pic

  xx

  www.aroundlucia.com
  www.aroundlucia.com

  ReplyDelete
 5. WOW!! Die blauwe pannenkoeken, lijken me heerlijk :)

  ReplyDelete
 6. Hi! I've been looking through your art and photos and just wanted to tell you how awesome everything is. Consider me a new follower! :)

  ReplyDelete

Thank you so much for reading my little blog and taking the time to comment! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...